Lees Kontakt Online

Kontakt september - november 2020

Deze editie van Kontakt laat ons toe om eens in de huid te kruipen van een uitbater van een accommodatie voor tipi-liefhebbers. Hoe gaan zij en lokale groepen om met de moeilijkheden die Covid-19 met zich meebrengt?
Alles te lezen in deze nieuwe editie van Kontakt!

 


Kontakt april juni 2020

De 2de Kontakt van het jaar. Met leuke verslagen van de pre-coronatijden en leuke tips voor activiteiten op afstand of social distancing. Valt eerstdaags in de brievenbus.

 


Kontakt januari maart 2020

Een nieuwe Kontakt voor 2020. Schrijf je in voor de trefdag, lees over de verschillende kernactiviteiten en vind alle info over VOSOG nationaal terug. Veel leesplezier! 


Kontakt oktober - december 2019

In de Kontakt kan je het inschrijvingsformulier voor de landelijke raad vinden, een fotoverslag van Herfstontmoeting en een verzameling activiteiten van onze kernen. 


Kontakt juli - september 2019

In de Kontakt kan je het inschrijvingsformulier voor de landelijke raad vinden, een fotoverslag van Herfstontmoeting en een verzameling activiteiten van onze kernen. 


Kontakt april - juni 2019

We hebben ingrijpende beslissingen genomen voor de toekomst van onze organisatie. Alles is te lezen in deze nieuwe editie van Kontakt. 


Kontakt januari - maart 2019

We zijn weer een nieuw jaar begonnen. In deze editie vind je verslagen van leuke activiteiten zoals een trip de de Vogezen. Ja kan lezen hoe andere kernen het eindejaar hebben beleefd en je kan sapcentrifuge winnen!  


Kontakt oktober - december 2018

Dit keer hebben we het over onze trefdag in Averbode en Kamp en Hout. We wensen jullie alvast een zalige Kerst en een gelukkig eindejaar. 

 


Kontakt juli - september 2018

Kontakt gaat deze keer over jullie zomeractiviteiten, de kampen en wat we allemaal hebben uitgespookt op HO. 

Je vind hier ook het inschrijvingsformulier voor de trefdag op 21 oktober 2018. Schrijf je nu in! 


Kontakt april - juni 2018

Opnieuw een fijne editie van ons ledenblad. Lees alles over de uitstap van Antwerpen en onze kersverse samenwerking met Natuurpunt voor het bushcraftweekend. Schrijf je dus ook snel in om een sessie te geven. 


Kontakt januari - maart 2018

Deze keer gaat het over de verschillende mogelijkheden die je hebt voor je eigen Actie Natuur. Lees er alles over in onze laatste ledenblad


Kontakt oktober - december 2017

Een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar. Dit keer kan je lezen over wat onze kernen allemaal hebben gedaan na de grote vakantie. Het verslag van de startdag voor project natuur kan je ook terugvinden in deze editie. 


Kontakt juli - september 2017

De kampen komen eraan of zijn net voorbij. Waar hebben jullie allemaal gezeten en hoe was het voor jullie? 


Kontakt  april - juni 2017

We gingen op bezoek bij onze jongste groep en verzamelde opnieuw heel veel fijne activiteiten in deze nieuwe editie.