Kamp en HoutKamp en Hout is een ongezien weekendevenement waar je vingers spontaan van zullen kriebelen. Verschillende groepen met verschillende achtergronden van minimum 6 en maximum 8 personen nemen het tegen elkaar op met als doel om het meest innovatieve kamp te bouwen. Wie dat kan, die wint een vracht sjorhout.

We willen mensen, jong of oud, Chiro, Scouts, KSA, Europascouts, Oud-Scouts, KAJ, FOS  enz. samenbrengen en elkaar laten inspireren zodat we samen de sjorconstructies naar een hoger niveau kunnen tillen. Ons doel is om grenzeloos te groeien in onze sjorvaardigheden en te leren uit de best practices van de verschillende deelnemende groepen.

 

Ken je nog niet zoveel over sjorren, geen probleem, een techniekenploeg zal je bijstaan. Plezier maken blijft het belangrijkste doel. Tussendoor zullen we verschillende opdrachten en spelletjes spelen om volledig in de kampsfeer te komen.


Natuurvriendelijk

We gaan de uitdaging aan om op een natuurvriendelijke doordachte manier ons kamp op te bouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

Bezoek ons op 26/09

Toegang voor bezoekers enkel op zondag 26 september vanaf 10:00u. tot 15:30u.

Gratis Bushcraft en sjorworkshops: 11:00u. en 13:00u.

SJOR-WORKSHOP 1 MEI

Workshop sjorren

Jouw technieken bijschaven? Kamp en Hout organiseert op zaterdag 1 mei een workshop sjorren op de kluis.

Kom gezellig en veilig (in de buiten-lucht) je sjorkunsten aanscherpen en je ervaring delen. Leek of gevorderde, iedereen is welkom.