50 jaar VOSOG in 2023

 

In 2023 blaast VOSOG vzw 50 kaarsjes uit! Sinds 1973 verbinden en verenigen we volwassen scouts & gidsen!

Met een stabiel ledenaantal  van 4000 leden, verspreid over het Vlaamse landschap zijn we een goed onderbouwde actor in het cultureel, vrijetijdsaanbod.

 

Dat je nooit te oud bent om scouting te beleven en aan te sluiten is wat we dit jaar extra in de verf willen zetten door middel van enkele acties en evenementen.

 

Op deze pagina kan je al onze acties en evenementen opvolgen.


50 jaar VOSOG FEEST

In het weekend van 2-4 juni verzamelen we op het domein van De Hoge Rielen in Kasterlee. We zetten het weekend in met een kampvuuravond om op zaterdag volop het feest los te laten barsten. Een dag vol met workshops, activiteiten, spelen, unieke tentoonstelling en nog zo veel meer, begeleid met een lekkere maaltijden en drankjes!

Tentoonstelling VOSOG

50 jaar scoutsgeschiedenis binnen 50 jaar VOSOG. Een halve eeuw vol met ontwikkeling, verandering en vooruit-gang in de tijd. Hiervoor heeft het scoutsmuseum Leuven een speciaal samengestelde tentoonstelling over 50 jaar vosog.

Je kan deze tentoonstelling bekijken vanaf 31 juli 2023 t.e.m. 29 oktober 2023

Kijk op de website van het scoutsmuseum voor alle openingsuren

JUBILEUMDINER 14/10

In deze maand blazen we effectief 50 kaarsjes uit! Via een feestelijke trefdag is genieten het kernwoord. We genieten in een prachtig groen decor van een uitermate verzorgd diner en schuiven onze voetjes onder tafel met aansluitend een dansgelegenheid om de benen terug los te schudden!

SAVE THE DATE: 14 oktober 2023
Locatie: Hof van Beatrijs in Lier
Dresscode: Casual chique (stadskledij)

Meer info volgt in volgende Kontakt en online!